Kanapki z pastą czosnkową

Przez poranną rutynę często zapominamy, lub nie mamy wystarczająco czasu na przygotowanie śniadania. Poznaj super przepis, w którym rolę główną grają kanapki z pastą czosnkową. Przygotuj szybko i zdrowo pyszne śniadanie na wynos w 5 min do szkoły i pracy, gdy nie chce Ci się gotować!

Wartość odżywcza 1 porcji
  • 449,1 kcal,
  • 14 g białka,
  • 13,9 g tłuszczu,
  • 58,9 g węgl.

Składniki na 1 porcję

  • Fasola biała (ugotowana lub z puszki) 5 łyżek (100 g)
  • Majonez 1 łyżeczka (15 g)
  • Czosnek 1 ząbek (5 g)
  • Chleb 3 kromki (90 g)
  • Warzywa (sałata, papryka czerwona, górek zielony, rzodkiewki, pomidorki koktajlowe)

Wykonanie

  1. Zblenduj fasolę, majonez i czosnek.
  2. Posmaruj pastą kanapki, zjedz z warzywami.

Zobacz film!

Spróbuj też:

Dodaj komentarz