
Przekąski i desery
Pasta czosnkowa
Stwórz swój niezbędnik w kuchni, dzięki któremu nie będziesz musiała za każdym razem obierać czosnku! Pasta czosnkowa to ekstra alternatywa dla osób, które nie lubią spędzać godzin w kuchni, a szybkość i wygoda są dla nich priorytetem!
film
Zobacz film
przepis
Wykonanie
Odkrój górną część z główek czosnku. Polej je oliwą (2 łyżki), posyp solą i piecz ok. 30 minut w 180 st. Gdy ostygną wyciśnij ząbki czosnku z główki. Rozgnieć widelcem z oliwą (1 łyżka).
Wartość odżywcza całej porcji:
611,1 kcal
14,4 g białka
31 g tłuszczu
64,2 g węglowodanów


przepisy
Zobacz także
Śniadania

Bazyliowo-orzechowa pasta
Obiady i kolacje

Curry z kapustą pekińską
Lunche

Wrap z colesławem i curry tofu
Śniadania

Bazyliowo-orzechowa pasta
Obiady i kolacje
