
Śniadania
Jaglanka rabarbarowo-kokosowa
Jaglanka to dobra propozycja na pożywne i smaczne śniadanie lub przekąskę. W tym przepisie czeka na Ciebie w wersji rabarbarowo-kokosowej! Jest smacznie, sezonowo i lekko, czyli idealnie na wiosnę 😉 Dodatkowy tip! Jeśli nie masz czasu gotować kaszy, to możesz sięgnąć po płatki jaglane lub owsiane, co jeszcze bardziej przyspieszy gotowanie.
film
Zobacz film
przepis
Wykonanie
- Do rondelka wsyp kaszę, pokrojony rabarbar, wiórki kokosowe. Zalej mlekiem i gotuj ok. 12 min (aż zmięknie).
- Na koniec dodaj słodzidło, miętę i posyp migdałami.
Wartość odżywcza 1 porcji:
304,9 kcal
12 g białka
15,3 g tłuszczu
23,3 g węglowodanów


przepisy
Zobacz także
Lunche

Cytrynowo-waniliowy twarożek wegański
Przekąski i desery

Idealny sos czosnkowy
Obiady i kolacje

Kanapki z prostą pastą curry
Przekąski i desery

Idealny sos czosnkowy
Obiady i kolacje
