Obiady i kolacje

Bagietka czosnkowa

Założę się, że chociaż raz w życiu jadłaś bagietkę czosnkową. Dlatego dzisiaj przychodzę z super pomysłem na zrobienie takiej bagietki samej w domu! Szybko, zdrowo i smakowicie!

film

Zobacz film

składniki
Składniki na 2 porcje:
  • Bagietka

    1 średnia sztuka (ok. 150 g)

  • Masło czosnkowe*

    2-3 łyżki

  • PRZEPIS

    Wykonanie

    Natnij bagietkę w ukośne paski (nie przekrawaj do końca). Przekrojone zagłębienia posmaruj masłem czosnkowym. Piecz ok. 5-10 minut w 180 st.

    * przepis na domowe: masło czosnkowe

    Wartość odżywcza 1 porcji:
    362 kcal
    7 g białka
    17,1 g tłuszczu
    44,5 g węglowodanów

    Wpisz szukaną frazę